Такі ж, як я!

Такі ж, як я!

Кілька років тому я жив звичайним життям звичайного хлопця. Вчився в університеті, займався спортом, любив спілкуватися з друзями, прагнув дізнаватися нового в тому, що мене цікавило. Не мав шкідливих звичок, що руйнують організм, не бажав людям поганого і через це вважав себе хорошим.

Але одного разу мені попалася серія книг Анастасії Нових «Сенсей. Одвічний Шамбали». Коли я вперше їх читав, моя свідомість звертала увагу на те, що їй було цікаво, відводячи мою увагу від суті інформації. Але що я встиг помітити в обхід свідомості, так це те, що в людині є величезний потенціал для розвитку і що головне в життєвих ситуаціях — бути Людиною, чинити по совісті і по честі. На той момент це було дуже вчасно. Так як під тиском навколишнього світу, нав'язування помилкових цілей, я почав потихеньку приймати ті установки, моделі поведінки і «цінності», які пропагує сучасний інформаційний світ. Хоча внутрішньо відчувалася порожнеча і «противність» нав'язаних цінностей і прагнень.

«Тому Бог дає такі обставини, завдяки яким людина набуває досвід і розуміння свого вибору, можливість відновити з Ним спілкування, що сприяє в кінцевому підсумку злиттю Особистості з Душею і виходу в духовний світ.»

З книги Анастасії Нових «АллатРа»

Поступово я почав робити описані в книгах медитації, спілкуватися з тими, хто їх теж прочитав і взяв інформацію з них. Я щиро радив книги всім знайомим і родичам. Більшість їх все-таки почали читати, хтось захопився, а хтось з виглядом знавця, не вникнувши в суть, вибрав розкритикувати простоту подачі інформації. Тоді я ще не дуже розумів механізми таких реакцій людей. Перечитуючи книги, я помітив дивний ефект — я їх наче раніше не читав, і з кожним разом читав як вперше. Завдяки отриманому досвіду роботи над собою, свідомості вдавалося все менше вести мене від суті знань, описаних в книгах. А суть — це Бог. І що я, маленька істота, можу з Ним спілкуватися і можу проводити Його Волю. І якщо візьму на себе відповідальність і контроль над своїм Тваринним началом, то можу навіть стати одним з Воїнів Світла — тих, про силу духу, моральності, внутрішні якості яких споконвіку ходять легенди, збережені в билинах, міфах і казках різних народів.

 «А служіння Богу - це є служіння Богу. Це розвиток в собі чуттєвого сприйняття. Це те, що наповнює тебе Любов'ю Істинною і робить тебе Безсмертним. Тобто - це Життя. Іншого бути не може.»

З передачі «Свідомість і Особистість. Від завідомо мертвого до вічно Живого»

І ось тоді я щиро звернув увагу на Душу, на той потік Любові і турботи, що виходить із Будинку, в якому я ще не був.

«Вона відроджує в ній дух віри, надає можливість усвідомити отриманий досвід і набути новий погляд на своє життя. Людина знаходить дар розуміння: вона у Любові, тому що вона в Богу і Бог в ній. У неї є що сказати Богу і є сила щирості й віри, щоб відчути Його духовну відповідь. І цей Діалог двох люблячих один одного нескінченний. Тому що Бог є спілкування в Любові. Людина розуміє, що перебування в цьому спілкуванні, одухотворення, єднання з Богом і є справжнє, істинне життя. Ця таємниця, що відбувається в кожному з нас, коли ми її приймаємо і відкриваємося перед Богом у своїх щирих почуттях.»

З книги Анастасії Нових «АллатРа»

Я почав згадувати, як з дитинства у мене була постійна внутрішня підтримка та внутрішнє знання, що в цьому світі все просто, що все, що потрібно, у мене завжди є і завжди буде. Всередині я завжди з вдячністю до Бога ставився за те, що у мене є або може бути, просив підтримки і знань. І ДЯКУВАВ. І Він ніколи ні разу не кидав мене і не залишав. І тоді, озирнувшись на події навколо мене, я запитав: «А що я можу для Тебе зробити?» І ось через деякий час відкриваю Книгу, ще не зрозумілу мені, але з такими близькими словами: «Доведи Богу, що ти Людина, і Він повірить в тебе...».

І коли мені свідомість в черговий раз розповідає і призводить певні приклади, що у світі людей вже інший Бог, матеріальний, і нічого вже не виправиш, і ця цивілізація зробила вибір у бік матерії... Я знаю, що у світі людей є такі ж, як я, з такими ж розуміннями, з такою ж Любов'ю. Але тільки поки ще не всі знають про це. І в них поки що ще немає ключів від нашого Будинку. Вони ще не знають, що те, що вони відчувають всередині — це правда, і її просто необхідно відстояти. І насамперед відстояти в своїй свідомості. І ось для них, таких як я, пишу ці рядки.

«Оскільки люди залишаються людьми. Кожен з них зайнятий своїм буттям, живе своїм життям, блукаючи безпритульною примарою в пітьмі свого Тваринного. Потрібно настільки любити людей, щоб надавати допомогу навіть тим, хто здається вам абсолютно негідним її мати. Так що шлях не з легких. На такий духовний подвиг здатний далеко не кожен. Насамперед, треба мати дійсно величезне бажання допомогти людям, доброту у вашому серці і чисту віру в Бога.»

З книги Анастасії Нових «Езоосмос»


Автор: Д. К.


ЦЕ ЦІКАВО
133

Коментарі (1)
Залишити коментар