Що таке сила Духу. Як напрацьовується сила Духу?

Що таке сила Духу. Як напрацьовується сила Духу?

З'явилася потреба вибрати саме цю тему, тому що, якщо чесно, раніше я не розуміла навіть поняття Сили Духу, хоча в книгах Анастасії Нових багато говориться про це. Вирішивши більш глибоко розібратися в цій темі, я почала спостерігати за собою і навколишнім світом. У дитинстві я часто чула такі вирази: «Ой, та у неї сили волі просто немає, ось вона і лінується або не може щось зробити» і так далі. Якраз ці спогади і наштовхнули мене на спостереження.

 

Працюючи над собою, людина поступово починає зміцнюватись

Приходять нові розуміння і знання. Людину вже перестають приваблювати швидкоплинні матеріальні блага і так звані "радості". Її починає цікавити щось велике, глибоке, те, що неможливо проміняти ні на яке матеріальне. Їй відкриваються почуття Любові, справжньої радості і Подяки. І тут починається, як то кажуть, найцікавіше.

Людина пізнає, вивчає себе, свій внутрішній світ. Вона живе, знаючи, що Бог – це Любов, і що найголовніше – отримати Життя і повернутися в Духовний світ, до Бога такою ж чистою, якою вона є насправді. Людина, йдучи по духовному шляху, слідуючи за своїми почуттями, віддаючи всю увагу хорошому в собі і інших, Любові і світла, стає сильною Духом.

 

Як людина напрацьовує силу Духу

Ставлячи собі питання «Хто Я?», «Яка моя мета?», Знаючи, що почуття – це є Життя і Вічність, йдучи цим шляхом і не звертаючи, людина напрацьовує силу Духу.

Поспостерігавши за Системою в собі, відстежила момент, що вона постійно пропонує попрацювати, полінуватися. Пропонує все, що завгодно, купу справ (побутових, наприклад), але тільки щоб я не робила практики, не читала книги, не дивилася передачі, спрямовані на духовне і так далі. Кожен раз, коли людина відмовляється від будь-яких пропозицій системи, вона сильнішає Духом. Садить свою свідомість на ланцюг, керуючись почуттями.

Перечитуючи книги Анастасії Нових, вивчаючи цю тему, мене дуже надихнув один уривок з книги «Сенсей. Одвічний Шамбали»:

"Абсолютно вірно. Та тільки Христос був Великою Душею, наповненою силою Любові, тому він тримав у собі всі ці негативні думки під суворим контролем.  А той момент, що згадується в Євангелії, це була його битва думок на полі свого розуму, щоб утвердити владу душі над тілом. Це був Його особистий Армагеддон, який зобов’язаний пройти кожний, народжений в тілі. І Бодхісатва теж, на жаль, не виключення… Через що Він сорок днів і ночей постився. Тому що приблизно протягом цього строку організм виснажується, слабшає і тваринне начало остаточно здається. Ісус розкривався духовно, щоб його свідомістю повністю заволоділа Душа. А тваринні думки тіла постійно спокушали Його, намагаючись відвоювати владу над розумом. Вони говорили в голодному тілі: «Якщо Ти Син Божий, накажи, щоб каміння оце вчинилося хлібом». Його ж думки від Душі відповідали: «…не хлібом єдиним буде жити людина, але всяким словом, що виходить з уст Божих», підкреслюючи тим самим величезну силу Духу, сутність справжньої людини, тобто душі. Негативні думки знову налягали на Нього: «…якщо Ти Син Божий, кинься вниз, бо написано: “Ангелам Своїм заповідає про Тебе, і на руках понесуть Тебе, щоб не спіткнувся об камінь ногою Твоєю”. І він відповідав сам собі: «…написано також: “не спокушай Господа, Бога твого”», показуючи тим самим стійкість Духу і контроль над навісними думками тіла. І коли думки звіриного начала зваблювали Його володіти всіма царствами світу, намагаючись пробудити в ньому свій останній головний козир – жагу всесвітньої влади, породженої ненаситною манією величі, Ісус відкинув і їх, сказавши: «Господові, Богові твоєму, поклоняйся і Йому Одному служи». І Ісса з честю виграв цей Армагеддон, він переміг свою плоть, свої негативні думки силою свого Духу, силою величезної Любові до Бога. В ньому повністю прокинулася Душа Бодхісатви і Він віднайшов себе. З тих пір Ісус став виконувати свою місію, вже використовуючи на повну знання і силу своєї величезної божественної Любові. Тому Він і творив своєю вірою чудеса, зціляв хворих, оживляв мертвих. Бо для цієї божественної сили не існує жодних перепон ні на Землі, ні в космосі."

Наповнюючи себе почуттям Любові, щомиті перебуваючи з Богом всередині, Людина робить свій Вибір і в підсумку повертається Додому!

 

Аліса

 

Знайшли друкарську помилку? Виділіть фрагмент і натисніть Ctrl + Enter.


Це цікаво 223

Підписатися на новини



Що таке сила Духу. Як напрацьовується сила Духу? - Рейтинг теми: 5.00 з 5.00 проголосувавших: 223
Схожі статті:


Коментарі
  • Артём

    10.11.2017 13:29

    Получается Бодхисатва  может воскрешать людей. В одной из книг говорилось, что обычный Человек так же может достичь его уровня, но отличие будет именно в возможности возвращать к жизни, верно? 

    Відповісти
  • Сергей

    13.03.2017 15:39

    Большая благодарность автору за  напоминание, как всегда случайности неслучайны. В тему работы с дневником, очень показательный пример, как нужно работать с сознанием, обличая его, отказываясь от его предложений. Всё это, в конечном счёте, укрепляет ДУХ!

    Відповісти
  • Eoll

    31.10.2016 19:18

    Спасибо, появилось новое понимание ))) Появилось понимание целостности, что сила воли не какая-то отдельная черта характера, а Сила Духа – качество идущего Духовным путём. Сам страдаю от слабости силы воли, но теперь осознавая где её исток легче укреплять её.

    Відповісти
  • Борис

    24.10.2016 23:39

    Спасибо за поднятую тему.Очень резонирует, совпадает с тем,как это понимаю и чувствую я. Особенно отрезвляет и наталкивает не размышления и понимания отрывок  про Иисуса.

    Відповісти
  • Evgenia

    19.10.2016 20:16

    Спасибо! Благодаря Силе Духа каждого, все могут  объединиться в Духе!

    Відповісти
Залишити коментар
AllatRa.TV онлайн


Архів матеріалів

Концепція