Глибинні почуття. Як навчитися перебувати в любові?

Глибинні почуття. Як навчитися перебувати в любові?

В наш час люди багато говорять про глибинні почуття. На цю тему вже написано чимало статей, створені передачі і зняті фільми. Також про них можна прочитати в писаннях Святих старців і пророків різних релігій. Люди, які досягли духовних висот, діляться своїм досвідом глибинних почуттів.
 

Що таке глибинні почуття, як їх можна пізнати і відчути, що для цього потрібно?

Так, одного разу на одному з сайтів інтернету побачила книги Анастасії Нових. Прочитавши їх, я зрозуміла, що глибинні почуття можна пізнати, тільки працюючи над собою. Коли йдеш по духовному шляху, то дякуєш всьому і всім. Любов, котра виходить, зсередини переповнює мене і перетікає назовні, заповнюючи собою весь світ. Я повністю і глибоко усвідомила значення слів «Життя тимчасовим не буває».

Раніше я це чула багато разів, але тільки зараз усвідомила, що матерія тимчасова і смертна. А те, що я відчуваю — воно нескінченне і вічне. Щира Любов — ніжна і рідна, лагідна і тепла.
 
Але для того, щоб відчути, треба очистити глечик для чистого і живого почуття Божественної благодаті і щастя. У цьому очищенні мені допомогли медитації і духовні практики, знання, викладені у книгах Анастасії Нових. Вони воістину є ключами, які відкривають двері до найсокровеннішого і рідного. Для чистого і світлого почуття Божественної благодаті і щастя.
 

Глибинні почуття — це діалог двох

Щире спілкування Бога з людиною. На особливій мові, яку людина вважає своєю найголовнішою складовою частиною — ДУШЕЮ. Це як невидима нитка, що з'єднує Особистість з Душею і Богом. Глибинне спілкування відбувається на дуже тонкому глибинному рівні.
 
Глибинне відчуття, яке виходить з Душі, пробуджує в людині її справжню природу. В сучасному суспільстві це поняття втрачено. З'явилося багато перекручень, які дезорієнтують людину у найголовнішому питанні її життя — як насправді має жити людина і що відчувати? Щире почуття любові Бога до людини і людини до Бога — це любов матері до своєї дитини. Хоча навіть цей асоціативний приклад не передає того, що насправді я відчуваю в момент спілкування з Богом, відчуваючи свою Душу.
 
 
Що це, диво? Ні, реальність, яку я відчуваю, доторкнувшись до того справжнього і живого.
 
У мене розширилося розуміння того, що дуже важливо в кожному дні і кожній хвилині перебувати в такому чудовому стані щастя і радості Божественної благодаті. Довіряти цьому прекрасному почуттю. Як відчуття рідного дому. Коли зовсім не хочеться розлучатися з ним. Велика віра і довіра до самого близького і рідного, таке ласкаве і тепле розчулення в Любові. Наповнення чистотою і добротою.
 
Любов до всього і до всіх, як ніби весь світ в мені, а я в ньому. Мені справді не вистачає слів, щоб описати все, що відчуваю. Поділюся ще одним усвідомленням — я точно зрозуміла, що кожен може відчути те ж саме. Людина будь-якого віку, незалежно де вона народилася і якої вона національності, якого кольору її шкіра, якою мовою говорить і до якої релігії чи конфесії належить. Саме це трепетне почуття Любові, яке виходить з глибини Душі, і є те справжнє, чим має жити людина. Не розлучатися з нею ні на мить і постійно перебувати в ньому.
 
Тільки глибинні почуття Любові Божої дають реальне розуміння і правильне сприйняття прекрасного: як прекрасне життя і що смерть — це ілюзія. Ілюзія, яка штучно нав'язана людям разом з іншими шаблонами.
 
“У людини немає зовнішніх причин, які заважають йому жити своїм внутрішнім світом. Будь-яка його причина — це одна з граней його вибору тут і зараз. Люди не самотні у своєму духовному розвитку, у них завжди є підтримка з тієї сторони. Але вона починає проявлятися тільки тоді, коли людина починає йти. Чим більше людина працює над собою, тим більше отримує цю підтримку".
"Глибинні почуття — це і є особлива мова, яка відмінна від людської. Коли людина долає в собі низинне, працює над собою в кожному дні, розвивається, духовно перетворюючи себе як людська істота, вона стає просвітленою. Коли людина духовно зростає, то вона стикається з питаннями свого розуму. Досвід духовних практик дає їй усвідомлення, що матеріальний мозок обмежений у своєму сприйнятті і відноситься до тіла, а тіло є тлінне і кінцеве. Душа ж, перебуваючи в ній, є невидиме, але вічне. Вона розуміє, що чуттєвий досвід не можна достовірно передати словами від розуму. Адже духовні практики — всього лише інструменти, що допомагають розкрити, пізнати і розвинути глибинні почуття людини, за допомогою яких відбувається її спілкування з Вищими із Позамежного на їхній мові — мові глибинних почуттів. Тому про Божественне прямо не скажеш, так як кожна думка буде лише алегорією. Бо божественне — це інша мова, мова не розуму, але глибинних почуттів, які розуміє Душа кожного. Це і є єдина мова Душ людських. Це і є мова Істини."
Людина починає розуміти те нескінченне справжнє і щире спілкування з Богом.
"Бог є любов, і хто перебуває в любові, той перебуває в Бозі, і Бог перебуває в ньому. Адже Любов стирає всі страхи цього життя. Життя тлінне, воно є пил. Бог вічний. Тому, хто в Бозі, нема чого боятися земного."
 

Як довго можна перебувати в любові?

Завжди тут і зараз, скрізь і всюди, адже Любов Божа не знає меж! Коли я вперше доторкнулась до прекрасного почуття радості і щастя, внутрішньої свободи, перше, що виникло у мене — це величезне бажання, потреба не розлучатися з цим відчуттям щастя, спокою і Любові. Дякую Господу Всевишньому за Любов.
 
 
Автор: Єлена, Туреччина

Знайшли друкарську помилку? Виділіть фрагмент і натисніть Ctrl + Enter.


Це цікаво 172

Підписатися на новини



Глибинні почуття. Як навчитися перебувати в любові? - Рейтинг теми: 5.00 з 5.00 проголосувавших: 172
Схожі статті:


Коментарі
Залишити коментар
AllatRa.TV онлайн


Архів матеріалів

Концепція