Джерело Життя. Жадати чи хотіти...?

Джерело Життя. Жадати чи хотіти...?

Після перегляду передачі "Свідомість і Особистість. Від завідомо мертвого до Вічно Живого", навіть вірніше сказати, що після проживання передачі, яка викликала радість Духу, і як і зазвичай величезну вдячність, раптом відчулася простота; та сама простота, про яку написано, починаючи з самої першої книги, про яку йдеться у кожній передачі — простота пізнання духовного світу.

Ця простота полягає в слові "жадати", саме це слово як дзвін прозвучало для мене з вуст Ігоря Михайловича Данилова.

 

Просто зараз почати жадати зустрічі з Ним, саме жадати, а не хотіти...

Адже що таке хотіти...? "Хочу" схоже на піщинку, яку вітри свідомості переміщують пустелею людського існування, "хотіти" – завжди десь у віддаленому майбутньому, можеш цієї хвилини хотіти прийти до світу духовного, а наступної миті спокуси світу і думки свідомості закриють це "хотіти", воно хитке й порожнє, як сама пустеля... Спрага ж – це виявлення всередині себе живого вогню, джерело якого є Бог, Життя..

"Хочу" народжує міражі, зокрема і духовні, спрага ж дарує Життя, просто Зараз, якщо ти дійсно прагнеш. Свідомість завжди хоче, Особистість завжди прагне.

Спрага (Жага) – бездонний колодязь, він народжує поклик до джерела і жадає бути наповненим, а тому, чиста вода Істини проникає в нього, робить повним.

Жадати – це завжди горіти, як свічка в руках Бога, хотіти – це тліти як лампа, в яку не підливають олії.

Жадати – це означає бути небом, безкрайнім небом свободи, знявши кайдани земного, хотіти ж – дивитися в небо, а не бути ним. Незмінна спрага пізнання людини, вона завжди в ній, цю спрагу нічим не заповнити, крім як Богом... Якщо ти не жадаєш, тоді, ти поки що один, якщо ти жадаєш – Він тієї ж миті тут... поруч.

Свідомість каже – хочу, отже – бажаю, Особистість завжди відчуває спрагу – значить, Живе.

Коли з'являється нестерпна спрага за Ним, вмить все дається спраглому до Життя від щедрості Його безмежної, і немає кінця і краю Життю, що раптом відкрилося... І ллються ріки любові, і нарешті є повним бездонний колодязь, бо як сказав Христос: "А хто питиме воду, яку дам Я йому, той не буде спраглим повік; але вода, яку дам йому Я, стане в ньому джерелом води, що тече в життя вічне..."

І запалає лампа яскравим, рівним світлом, коли наллють в неї олію спраги, і не згасне ніколи вогонь, що запалений Його рукою.

І небо внутрішнє розливається і стає тотальною свободою, свободою Духу, чистого і всепроникаючого.

 

То ти прагнеш усім своїм єством, усією своєю любов'ю, чи просто хочеш?

Спрага Особистості завжди втамовується лише Життям, де немає місця питанням від ума, де тільки один вогонь всередині, адже на випалену пустелю схоже життя без любові до Нього.

І наостанок життєдайні рядки про спрагу до Бога: "хто спраглий, нехай іде до Мене і п’є".

Якщо в нас немає духовної спраги, світ заповнює і задовольняє наші бажання. Якщо ми не наповнюємося Богом, Його живою водою, тому, наповнюємося світлом.

Без стосунків з Богом ти засихаєш, Він наповнює тебе і тоді через тебе течуть ріки живої води. Бог виливає на тих, хто жадає стосунків із Ним, тільки спрага притягує Бога в твоє життя.

Простягайся до Бога, молися за спрагу, спрага – це твій термометр, який говорить про твій духовний стан.

Як лань бажає до потоків води, так хочу я до Тебе, Боже мій! Жадає душа моя до Бога, міцного, живого.

Нехай приходить спрага! Крапля за краплею! Проливайся на спраглих, і народиться океан Божої Любові!

 

Автор: Лілія

 

Знайшли друкарську помилку? Виділіть фрагмент і натисніть Ctrl + Enter.


Це цікаво 144

Підписатися на новини



Джерело Життя. Жадати чи хотіти...? - Рейтинг теми: 5.00 з 5.00 проголосувавших: 144
Схожі статті:


Коментарі
  • Нина

    15.09.2017 17:20

    Благодарю, Лилия!

    Мы жаждем редко, жаждем иногда, 

    А надобно почаще взором к Богу, 

    Тогда наладится всё в жизни навсегда 

    И каждый обретет свою дорогу. 

    Осознанно по ней пойдет, даря Любовь 

    И наполняясь жизнью в каждом миге, 

    И вот тогда он счастье обретёт, 

    Коль станет в доброте творить и в мире...

     

    Відповісти
  • natasha

    13.09.2017 23:27

    В каждой минуте своей жизни  важно прочувствовать жизнь—ее вибрации, трепет.... И сказать себе—” А что я могу сделать, чтобы сохранить ее, продлить это прекрасное чувство?”

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

    Відповісти
  • Людмила

    13.09.2017 13:49

    Благодарю, Лилия, за то что через вaс тоже льётся этот поток Любви Божией. Жажду жаждать не воды земной , а из океана вечной Жизни..

    Відповісти
Залишити коментар
AllatRa.TV онлайн


Архів матеріалів

Концепція