Про Любов до Аллаха

Про Любов до Аллаха

Аллах… Це слово з дитинства вабило мене своєю загадковістю і таємничістю. Мама і бабуся розповідали про Аллаха, що не потрібно голосно кричати про свою віру в Нього, а можна тихо всередині себе вірити і звертатися до Нього. У цих рідкісних розмовах відчувалося, з якою Любов'ю вони говорили про Аллаха.

І ось відтоді виникла глибока внутрішня потреба пізнати Аллаха. І де б я не чула про Всевишнього, то завжди з великою увагою вбирала інформацію про Нього.

У 13 років зі мною сталося чудесне одкровення. Був звичайний день, і я відчула величезну Любов до Аллаха, і тоді, перебуваючи в цьому стані, з натхненням дала Йому обіцянку не палити, не пити і не гуляти.

Зараз я розумію, що віддала тоді увагу зовнішньому, але обіцянки Аллаху мені в майбутньому допомогли втриматися від багатьох спокус життя. Звичайно, я оступалась, але обіцянки допомагали мені приборкувати себе.

Я тоді ще не знала, що до Аллаха потрібно звертатися завжди з Любов'ю, Любити Його. Завжди просто згадувала про почуття Любові до Нього, і воно мене зігрівало у важкі хвилини життя. Тоді я тихо молилася Йому і просила допомогти подолати важку ситуацію для мене.

Краса Аллаха розкрилася для мене, коли я вперше відкрила книгу «Сенсей» Анастасії Нових. З неї я дізналася, що Мухаммад (мир Йому) практикував духовну практику «Квітка Лотоса», за допомогою якої він розвивав у собі глибинні почуття Любові до Аллаха.


Духовна практика квітка Лотоса. Сенсей


Наступним одкровенням стала передача на АЛЛАТРА ТБ «Про Духа Святого (Єднання)». У ній говориться про істинну красу ісламу. Розкривається, що іслам – це примирення з Богом і людиною. І крок за кроком я все більше дізнавалася про Аллаха. Передача «ЗОВ МАХДІ» розкрила для мене всю чистоту духовних зерен Ісламу і значення слова «Аллах».

Передача «Істина і плевели» ще більше розкрила суть Ісламу в тому, що Аллаха потрібно Любити, а не боятися.

У Корані часто використовується арабське слово «такуа», яке переклали як «богобоязливість». Це слово відштовхувало мене від читання писання. Виявилося, що етимологія цього слова походить від дієслова «охороняти», «берегти», «захищати», тобто не боятися, а берегти в собі почуття Любові до Аллаха від впливу зовнішнього світу. І тепер, читаючи сури Корану, подумки про себе, замінюю слово «боятися» на «Любити, захищати». Я відчуваю крізь рядки, про що Мухаммад (мир Йому) говорив людям. Він розповідав їм Істину, що Аллах Єдиний, що звичайна людина стає тоді Людиною справжньою, коли навчиться Любити Аллаха всім серцем.


Любов до Аллаха. Цитата з Корану


Незважаючи на неправильні переклади і нав'язувані в суспільстві шаблони, я з 13 років відчувала в собі глибинне почуття Любові. Але голос свідомості мені говорив, що це ненормально, і я повірила йому.

Слухаючи передачу «Зустріч учасників МГР «АЛЛАТРА» з Ігорем Михайловичем Даніловим», почула такі слова, що чуттєве сприйняття – це здатність відчувати Любов до Аллаха, це Дар Всевишнього, і тоді це стало відкриттям для мене. З тієї самої секунди я знала, що все добре, я нормальна, і це просто звинувачення системи, якому я повірила.


Почуття Любові. Цитата з передачі на АЛЛАТРА ТБ


Відтоді я вчуся Любити Аллаха безперервно. Досвід, отриманий у дитинстві, мені на допомогу.

З роками я переступила шаблон від свідомості, можу вголос говорити про Любов до Аллаха, а тепер і пишу про Нього.

Працюючи над собою, я побачила ще одну пастку від свідомості, пов'язану з чуттєвим сприйняттям: свідомість завжди, скільки пам'ятаю, говорила про те, що відчуй, в якому настрої людина, або відчуй, яку тобі потрібно вибрати річ, будинок і так далі в матеріальному світі. І я слухалася, виконувала підказки свідомості. Використання уваги (сил Любові до Аллаха) на бажання в матеріальному житті – це магія. А насправді тривимірними (матеріальними) справами має займатися свідомість, а чуттєве сприйняття (глибинне почуття Любові до Бога) – воно для пізнання Світу Реального, Світу Бога.

Споконвічні Знання, викладені в книгах Анастасії Нових і передачах за участю Ігоря Михайловича Данілова, – це величезний подарунок кожній Особистості на Землі, щоб кожна людина за допомогою карти (Споконвічних знань) і маяка (глибинних почуттів Любові до Аллаха) знайшла дорогу до Дому Творця.

Мені зараз дуже подобається розширювати свої знання з питань, викладених у Споконвічних знаннях, читати священні писання, в яких розповідається про Любов до Аллаха. Дуже відгукнулася книга «З річки висловів. Висловлювання суфійських наставників» видання Ханака Німатуллахі.

Читаючи цю книгу, я відчувала практичний досвід суфійських майстрів, які осягали справжню Любов до Аллаха. Вразило, що вони описують свій досвід через ті ж інструменти, які ми знаємо зі Споконвічних знань, і діляться, як приручити свою тваринну природу (нафс).

«Любов Аллаха подібна до світла сонця: той, хто дивиться на нього, – бачить його джерело, той же, хто не дивиться, – не бачить. Людина, що духовно не прозріла, не відає причин того, що відбувається. Не бачить вона Того, Хто дає всьому життя.

Той же, хто наблизився до Аллаха впритул, – згорає в Його Любові, стаючи Ним! Бо Там – немає місця для двох!

Так людина стає Частиною Сяючого Джерела життя!»


«Божественна Мудрість подібна до води.

Хтось із радістю і вдячністю приймає її. А хтось уникає її очищуючих і живлячих потоків.

Досягаючи Творця всього сущого в Його Вселенській Оселі, душа, як річка, яка втекла в океан, віддає йому все цінне, що накопичила за багато життів. І вона отримує натомість – всю повноту Мудрості, Любові та Сили Океану! Так поповнюється Океан – Велике Єдине Ми!»

(«Притча про шляхи суфія і життя в обіймах Бога»)

У суфійських майстрів залишилися знання про двоїсту природу людини, про те, як подолати свій нафс (тваринне начало).


Що таке НАФС, його прояви?


Інформація, почерпнута у суфійських майстрів, ще більше поглибила мої пізнання про нафс і двоїсту природу людини.

Знання, набуті практичним шляхом, допомагають сміливіше відмовитися від шепоту нафса (тваринного начала) і направити свою увагу (Любов) до Аллаха.

Досвід людей, які йшли з Любов'ю до Всевишнього, розширили мої знання про Аллаха, зараз, осягаючи всю красу шляху до Нього, я знаю: Аллах Є.

Я знаю, коли я Люблю Його всім серцем і звертаюся до Нього, Він відповідає мені з такою ніжністю і Любов'ю, що слова не можуть це висловити. В Його відповіді я відчуваю глибину і широту, ніжність і Любов, величезну турботу про мене.

Я немов дитина на руках матері. Мене огортає Любов Аллаха, і всередині, в тиші я тихо шепочу тільки: «Дякую і Люблю».


Чуттєве сприйняття. З передачі Від атеїста до Святості


Я відчуваю і знаю, що найголовніший учитель на шляху до Аллаха – сам Аллах. Він допомагає в усьому. Всі ситуації складаються так, що я бачу в собі бажання тваринного начала: бажання бути значимою, бажання влади. Мені надається вибір: обманювати себе, що у мене цього немає, я хороша, або визнати це в собі. Після викриття в собі бажання тваринного знову приходить допомога у вигляді ситуації, в якій я вибираю остаточно відмовитися від цього бажання.

Зараз пишу ці рядки і глибше розумію: Аллах найніжніший і Люблячий учитель, так м'яко і так дбайливо ніхто і ніколи зі мною не спілкувався і не дбав про мене.

Дух Святий (Рух Аль Кудс, Джібріль) – це дихання Аллаха, яке огортає нас, коли ми зі щирістю дитини Любимо Його по-справжньому.


Учасниця МГР «АЛЛАТРА» Айна


ЦЕ ЦІКАВО
137

Залишити коментар